Un măr per day, keeps ze doctor away.
Eu mi-s fan Apple. Am acasă iMac, am iPhone, îmi plac nespus de mult, sunt simple, utile şi îmi fac viaţa uşoară. Când trec pe lângă un stand de telefoane mobile, nici nu mă mai uit la ele. Pentru că am tot ce mi-am dorit vreodată de la un telefon.

Dar am un mare dar. Urăsc să fiu condiţionat de ceva şi urăsc ca pe banii mei să fiu puţintel jecmănit.

Şi înţeleg că nenea Steve Jobs cam asta are în cap.
Adică odată cu lansarea ultimului OS, şi anume 4, domnul Jobs intenţionează să îmi vâre pe gât reclame, în telefonul meu, proprietate personală. Fără să mă întrebe şi fără să ceară voie. Ba mai mult de atât, înţeleg că Apple a înregistrat în SUA patentul pentru introducerea de reclame ÎN CONVORBIRE.

Apăi să îmi fie cu iertare, domnu` Jobs, cât oi fi eu de fan şi cât de mişto ar fi produsele lu` matale, în clipa în care eu, pe banii mei, îţi fac ţie reclamă, că aşa vrei tu, eu o să mă cam !@#$ pe telefonul domniei tale şi o să îmi iau frumos un Nokia pe Symbian.

Nu de alta, dar şi domnii de la Google, producătorii androidului, au decis că au dreptul şi că pot să îmi şteargă din telefon, fără aprobarea mea, orice soft considerat de ei indezirabil. Din telefonul meu. Cumpărat cu banii mei.

Mulţumesc frumos, dar chestiile astea nu le înghit în nici un fel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.