Citeam înainte, pe situl lui petrică obaie, cifrele alea scoase din burtă despre audiențele radio tv și cum a crescut Românii au talent față de emisiunea de săptămâna trecută.

Serios, nici nu știam că a început. Sau că mai există. Deși am un istoric lunguieț cu emisiunea, atât de tare m-am distanțat de ea. Și asta doar datorită milogelii. Încă de la prima ediție, când a câștigat milogul acela rapper, Țuțu sau cum îi zice, care, după ce a terminat banii, s-a dus înapoi la el, la țară, să facă acolo rime despre decesul maică-sii, nu am suportat ideea de caz social, care a prins atât de bine.

Și m-am mai uitat, până la ediția când a câștigat o mizerie de număr de dresură de câini. Și acum mi se face silă când îmi aduc aminte de exclamațiile false până la suicid ale Andrei, dar vai, uite ce frumoși sunt, uite, mi se face pielea găină.

De atunci, m-am lăsat complet și nu mă interesează. Am auzit că, parcă anul trecut, a câștigat un alt caz de milă socială, un copil fără mâini care, mirare, era în stare să cânte.

Oare ce o mai face Narcis Iustin Ianău? Vă mai uitați la emisiunile de gen?