Pentru că se apropie căldura, mă bate foarte tare gândul să îmi iau o trotinetă electrică. M-am uitat pe net după ele, specificații, reviewuri, dar este absolut imposibil de găsit ceva care să fie util unui om. Pentru că, evident, la reviewuri găsești doar nemulțumiții, fie că e vorba de o trotinetă de 300 de eur sau una de 800 de euro. Totul e nașpa, totul e prost, totul e chinezărie etc. De parcă nu ar fi toate chinezării.

Așa că nu știu ce aș putea să îmi iau. Oriunde te-ai uitat, dacă e roată plină sau multicamerală, ori e bine, ori e de rahat. Dacă e cu cameră, iarăși, ba e bine și moale, ba e o mizerie de aruncat la coș. Bateriile, depinde unde citești, sunt mizerabile sau minunate, autonomia este ori până la ploiești, ori nu poți să dai o tură de IOR, la aceiași trotinetă.

E un has de informație, mult prea multă informație din partea unor oameni care nu ar trebui, în primul rând, să ofere informație. Fun fact, citeam ieri pe google un review la o școală, unde un tip dăduse rating de 1 steluță, pentru că se aude muzică tare din școală și vede copii dansând, la ce le folosește în viață asta, plus că îl deranjează. Nu, nu avea copii la școala aia, doar a dat un review.

Dacă aveți trotinete electrice, aș fi recunoscător pentru niște info. Ce trotinete duc 105 kile, ce camere sunt mai bune, ce baterii, trebuie baterie suplimentară etc? Efectiv nu aș vrea să îmi iau una de 1000 de euro doar ca să mă duc la Cora.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.