Ce am mai strâns săptămâna trecută. Mi-a plăcut mai mult cea în care jandarmii pun și ei semnalele acustice când dau de aglomerație, că na, știi cum e.

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. La faza cu Jandarmeria, nu inteleg hate-ul asta ptr organele legii care pornesc girofarele in trafic. Pai, ati mancat si voi la viata voastra saorma rece, ati vazut ce naspa e. Cum sa mergi incet, cand se raceste saorma? Eu cred ca fiecare masina de politie/jandarmerie/cine mai are girofare care porneste brusc la intrare intr-o intersectie semnalele audio si luminoase, are pe bancheta din spate cel putin o saorma care se raceste vertiginos.

  23

  • #2

   nevasta-mea zice ca se grabesc la gogosi, eu i-am explicat ca nu au aia bani de gogosi, cel mult covrigi

  • Nu cred ca is la covrigi. In Buzau, unde se fac cei mai buni covrigi din UNIVERS, dupa cum bine stie toata galaxia, nu e nici o masina de politie in zona. Ma rog, nu am vazut nici o masina de politie in Buzau, deci sunt sanse sa nu fie deloc politie acolo.
   Eu zic sa facem un exercitiu si, de fiecare data cand vedem o masina care isi porneste girofarele, sa ne gandim unde este cea mai apropiata saormerie. Coincindete? NU CRED!

   8

 2. #4

  Nu da cu pietre, aia se grabeau sa ajunga la Caracal 😉

  2

 3. #5

  Care este faza cu record video după ce se întâmplă ceva? Este setat să salveze o perioadă de timp? Înregistrează tot timpul, dar salvează doar ce îi spui?

  3

  • #6

   face emergency rec, salveaza 30 de secunde înainte si 30 dupa vocea mea

 4. #7

  Pai n-ai cum sa lupți impotriva criminalității pe stomacul gol, prima data o saorma si abia apoi încarci AG-ul si pleci unde te cheamă datoria!

  2

 5. #8

  Ce de hateri frate, numa zâmbarici rosii pe la majoritatea comentariilor. Ala care a dat dislike sigur nu are imaginație si s-a făcut polițist

  3