Un om de afaceri din Braşov a fost atacat pe un câmp de la marginea oraşului după ce a prins mai mulţi hoţi pe o proprietate de-a sa din Codlea şi a fost atacat de unul dintre aceştia, el fiind internat la Terapie Intensivă, în stare gravă. Cei trei suspecţi au fost prinşi vineri, iar magistraţii Judecătoriei Braşov au dispus arestarea preventivă a bărbatului care l-a atacat pe omul de afaceri. Cei doi complici ai acestuia – doi tineri în vârstă de 16 şi 21 de ani – sunt cercetaţi în libertate pentru tentativă de furt calificat

Știrea asta dă diferența dintre o infracțiune minoră, tentativa de furt și o infracțiune gravă, complicitate la omor. Și uite-așa dintr-un mic găinar te transformi într-un criminal, tu voind doar să furi niște găini.

E foarte important cu cine te asociezi în viață. Și în relațiile normale, nu doar în furt. Pentru că, la un moment dat, asocierea cu cineva greșit îți va dăuna cu siguranță. Chiar dacă tu nu ai făcut nimic, simplul fapt că ești privit ca un asociat cu respectivul te face co-autor.

Și de multe ori doare. Uneori anal.
Credeți că băieții cercetați în libertate pentru furt vor mai fi în libertate, acum, când nu mai e furt?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.