Mai tineti minte clipul cu omul care a stat 40 de minute pe caldaram, tragand sa moara, in asteptarea unei salvari care nu a mai venit decat ca sa constate decesul?
Ce anchete s-au declansat? Cu ce rezultate? Nimeni nu stie, nimanui nu-i pasa. Era un rahat uman, care a ngreunat traficul, dandu-si suletul acolo.
In schimb, daca e vorba de o vedeta, se schimba calimera.
Ieri, Max Banus a facut atac de cord intr-un taxi. Desi a venit salvarea, a murit.
Un caz normal, des intalnit in randul oamenilor de varsta sa, cu starea sa de sanatate. Fumator, fost bautor, etc.
Ei, dar e vedeta. Si atunci, ministerul sanatatii declanseaza ancheta, sa vada daca ambulanta a venit la timp, a prestat corespunzator, si altele.
Nicolaescule, cand mor copii pe capete in spitale, declansezi anchete din oficiu? Cand mor batranii la usa cabinetelor de urgente, cate anchete se declanseaza? Sau se zice „asa a vrut dumnezeu”.
Domnule ministru al sanatatii, dumnezeu nu le vrea pe vedete?

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. A murit Max Banus?:O

  0

 2. da, aseara

  0

 3. Urmeaza interogat taximetristul ca sa se vada daca a condus regulamentar, daca nu a franat prea brusc.. daca a bagat bine intr-a treia sau daca a harjait motoru…

  0

 4. cine e max banus? 😐

  0

 5. Subscriu, cine e max banus asta ?

  Cat despre ministrul nostru…nu mai e nimic de zis.

  0

 6. a fost un mare ziarist, foarte urmarit de securitate. batai, arestari, chestii. americanii l-au scapat, nu stiu exact cum.

  0

 7. Lasa asa, Arhi.
  Poate are si Nicolaescu bafta sa i se accelereze inima,, peste limita legala adminsa, cand nu va mai fi ministru pe viata (asa cum se crede acum) si .. mai vorbim atunci.
  Nu ca i-as dori-o , dar atunci cand e sa ai ghinion dai de cioburi si in pissdus

  0

 8. sau, doamne-ajuta, de lame

  0

 9. #9

  Mda, cam asa e cu viata de catel in Romania. Nu esti dulau, poti sa crapi in drum. Stapanilor oricum li se rupe-n paispe de tine…

  0

 10. Nu conteaza cine a fost sau nu a fost Max Banus si daca se face ancheta sau nu.Ideea e ca sistemul sanitar la noi e de tot rahatu.Vin cu intarziere,incurca adrese,nu vin deloc,dau vina unii pe altii,pe stat pentru salariile mici,asteapta spaga,ca altfel nu te trateaza sau te trateaza ca pe ultimul animal.Acuma li-i se legalizeaza si spaga,faina treaba,pai daca tot dam noi prostimea sa mai ciupeasca si statul,nu?Tara asta e o groapa cu rahat din care numai pupincuristii,mafiotii si oportunistii ies la suprafata,iar la restu cand le mai dau mana si ii mai scot putin cand le dau un sut si ii imping inapoi,in functie de cum au nevoie de ei.

  0