Realitatea
Da, stimati telespectatori, canicula topeste Romania. Dau legatura colegei mele, Maximelia Cutareanu, care se balaceste in apa albastra a fantanilor de la Universitate;
Am legatura. Oameni buni, da, e cald. E cald de simt ca imi vine sa rup toalele de pe mine. Ne topim, afara sunt 45 de grade la umbra. Oamenii mor din cauza caldurii pe capete. Aerele conditionate se vand si ele. E cald, extraordinar de cald.
OTV
Da, buna seara, e cald. Foarte cald. Un om a murit in conditii misterioase pe strada. Politia spune, dar noi consideram ca minte, ca omul a murit de caldura. Doamnul Lazarus insa poate demonstra ca acel om nu avea cum sa moara de caldura, atata timp cat el era cu capul intr-o baltoaca de apa, dupa ce alergase. Deasemenea domnul Lazarus poate face o schema din care sa rezulte relatia clara de rudenie dintre omul ucis, asa zis mort de caldura, si fratele amantului ucis de pe strada Iubirii, care frate are un fiu, care fiu, SENZATIONAL, invata la aceeasi scoala in care preda Corina Vasile. Urmeaza stiri despre alti asa zisi morti, dupa care va prezentam inmormantarea amantului ucis din gelozie si nunta iubitei amantului. Mireasa in negru si strandul ucigas.
N24
Caldura mare domnilor, dar la Stana de Vale nu mai e asa de cald. Aici avem izvoare minerale, pline de racoare, ape dulci si sucuri carbogazoase care au continut de suc de fructe chiar si de 1%. Nu luati in seama acele zvonuri care spun ca apa cu care ne facem sucurile provin dintr-o mina de uraniu. E o minciuna uriasa. Mina e de partea cealalta a versantului. Noi suntem mai departe
Antena 1234
Este cald, dar este bine, e foarte bine. InterAgro prospera, pentru ca, nustiudacastiati, preturile la alimentele de baza vor exploda, pe motiv ca e mare seceta. Si daca seceta e, ban la Felix e, si noi o sa avem salarii mari, si bune, si PCR o sa progreseze, si fata lu` Felix o sa o duca bine. Uite…parca caldura asta nu e chiar asa de rea. Sandele, ia taie tu copacii aia!