Ieri a fost ANPC și pe la Mega Image. Vedeți aici ce magazine, ce au găsit și ce sancțiuni au dat. Eu am penelit pozele de la ei, le consider bun public, sunt făcute de un angajat al statului în exercițiul funcțiunii.

Aaaanyway.
În ultimele zile a fost desfășurată o acțiune în forță a ANPC împotriva magazinelor din lanțuri de retail care nu respectă legea. Și au rupt, pentru că la toate au găsit gunoi, jeg, muște moarte, alimente păstrate în condiții improprii, cele care trebuiau ținute la căldură erau la temperatură mai mică, cele de la rece erau invers și jeg, băi, jeg. Cel puțin, la Cora, eu sunt primul care ridic două degețele, din 2017 nu am mai cumpărat niciodată carne de la cora, pentru că am cumpărat carne care avea ditamai gândacul împachetat în interior. Nu, nu era intrat înăuntru de afară, cutie sigilată, gândacul era strivit între 2 bucăți de carne una peste alta. Și acum îmi vine să vomit.

Știți ce e cumplit de deranjant? Că voi, cei care cumpărați gunoaiele alea la preț de chestii comestibile, nu v-ați bucurat că cineva și-a făcut treaba, că s-au dat amenzi și pedepse, că, astfel, și celelalte lanțuri vor proceda la curățenie și remedieri, de frică să nu pățească același lucru.

Nu, bro, nu, voi aveți o problemă cu conspirația. Cineva le-o trage pentru că antivax. Cineva îi arde, de ce le spune numele. Cineva, cineva, cineva.
Scârbos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.