În fiecare zi, găsesc îndesate în cutia mea poștală, gunoaiele de acest tip. Mizerii, minciuni sfruntate, nesimțite, exact cum era tipul din comentarii care știa el că după ce ajunge la putere, o să îi ia USL-ul casa, sau celălalt care știa sigur că Năstase va fi grațiat imediat după ce pleacă băsescu.

Nimic, absolut nimic despre faptul că de fapt mergi să votezi să plece gunoiul ciclop de la cotroceni, împreună cu jegurile cu care s-a înconjurat, nu votezi la parlamentare, nu votezi sa ramana antonescu la cotroceni. Nu, totul e centralizat în jurul faptului că e Antonescu la Cotroceni și acolo va rămâne. Deși, dacă ciclopul pică, alegerile prezidențiale sunt în septembrie. Și tot așa, gunoi, gunoi, gunoi.

Dar nu asta voiam să spun, doar m-am luat cu vorba.
Băsescu explica detașat cu USL-ul bagă mâna până la cot în buget ca să facă campanie împotriva lui.
Gunoaiele astea din ce sunt plătite, din banii de prezervative ai analfabetei prezidențiabile? Din salariul de președinte? Plătește frățiorul traficant de arme? Sau din donații de la oameni de bine?

Gunoaie.

Ce am mai observat. Au apărut zeci, sute de conturi de twitter, care nu urmăresc pe nimeni, nu sunt urmărite de nimeni, dar cum spui ceva ce contine alegeri, referendum sau orice legat de asta, pac, apar, agresivi, plini de pedelism portocaliu, explicându-ți ce prost ești și cum nu prinzi esențialul și că nu, nu e pedelist și de fapt nu îl suportă pe băsescu, dar această lovitură de stat… Oamenii caută de fapt contradicții, ca să poată să îți dejecteze mizerii, la care tu să răspunză și altfel followerii proprii să vadă gunoaiele respective. Am căzut în plasa de a-i răspunde pentru că eram pe telefon și nu am fost atent.

Gunoaie.