AM uitat să menționez, săptămâna trecută, un articol foarte bun, despre noile businessuri ce se bazează pe online.

Nu de alta, dar sintetizează foarte bine cam tot ce am în cap, legat de nesfârșitele mailuri care încep cu Salut, Cetin, suntem un business tânăr, la început, care are nevoie de ajutor, am vrea să scrii despre noi.

Pentru că și eu am un business, din care trăiesc. Cu toate că nu mai e chiar așa de tânăr, anul ăsta face 13 anișori. Și copiii mei mănâncă, în general, de 3 ori pe zi, mâncare, nu mulțumiri. Se îmbracă cu haine, nu cu gânduri bune. Citesc cărți și folosesc it devices, nu mesaje de încurajare.

Serios, am fost gata să ajut, la nevoie, pe cine avea nevoie de ajutor. Oameni de pe acest site pot depune mărturie pentru asta. I-am ajutat, nu m-am lăudat cu asta, nu am cerut niciodată nimic în schimb, ci doar am încercat să fac să fie bine.

Dar când tu ai O AFACERE din care vrei să scoți bani, indiferent cum o numești tu, startup sau orice altceva, cum te aștepți să te dezvolți? De ce te-ai aștepta ca eu să te ajut să faci bani, primind în schimb mulțumiri? Dacă nu ești capabil să ai un buget pentru afacerea ta, scuză-mă, poate e cazul să te reîntorci la jobul călduț de unde ai plecat, momit de mirajul afacerilor pe internet. Pentru că da, știu, social media e importantă, dar important este să fie gratis, ca orice altceva pe internet.

Am scris asta și ca să pot da, pe viitor, acest link, tuturor cererilor de acest tip.