Fostul procuror șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, s-a calificat prima pe lista scurtă a candidaților pentru funcția de procuror european șef.

Comisia de selecție constituită la nivel european a transmis lista scurtă Parlamentului European și Consiliului Uniunii Europene, care trebuie să aleagă procurorul european, șeful Parchetului European.

Scrisoarea semnată de șeful panelului de selecție, Ulrike Haberl-Schwarz, este adresată astfel ministrului de justiție al statului care asigură Președinția Consiliului UE, nimeni altul decât Tudorel Toader, cel care a declanșat și obținut demiterea lui Kovesi din funcția de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție din România. Astfel, Tudorel Toader ar putea să pună pe ordinea de zi a Consiliului JAI numirea viitorului procuror-șef UE.

Cât de râsul curcilor și de umilitor ar fi pentru Tudorică să trebuiască să o numească pe CK șefa europeană peste mizeriile pe care încearcă el să le patroneze. Cum i s-ar răsuci ficatul ăla malign, de la ură.

Bine, rămâne să vedem care sunt jocurile de culise pentru ceilalți 2 candidați, dar, CU SIGURANȚĂ, amenințarea lui Tudorel, cum va povesti el tuturor ce abuzuri a făcut CK, valorează mai puțin decât o hârtie igienică folosită, toată lumea din Parlamentul European e extrem de pornită împotriva româniei și a mizeriilor pe care le fac hoții din psd.

Vai, va fi teribil de interesant și sunt extrem de nerăbdător să vedem cum se va soluționa.