Iată, unul din articolele cu care nu sunt de acord.
Cu cât trec anii și generația care a apucat copilărie în comunism îmbătrânește, se întețesc și genul acesta de articole așa zis cu picioarele pe pământ.

Articole care nu fac decât să lălăie o melopee atonă despre cum generația actuală e de căcat, cum generația actuală este una de hipsteri și fătălăi și despre cum aceeași generație actuală trebuie să învețe să strângă din buci, așa cum am strâns noi, desigur, și să se mulțumească cu puțin, să nu mai tindă spre chestii pe care, vai, nu și le pot permite, deci nu au de ce să și le dorească deci să strângă din buci. Pentru că voi nu ați mâncat salam de soia.

Citesc chestiile astea și, pur și simplu, nu înțeleg. Apare, stăruitor, sfatul ăsta despre cum să strângi din buci și să tot strângi bani toți anii în care ești tânăr, în care te poți bucura de viață, în care poți face chestii și în care poți aduna amintiri. Să strângi din buci ca să ce, mai exact? Ca după 50 de ani să ai cu ce să îți tratezi la privat cancerele pe care le vei face din cauza alimentației strângătoare de buci? Îți rezervi o groapă mai mare în cimitir? Te arde la crematoriu cu temperatura mare, de aia bună?

Toate sfaturile astea de nemuritori uită ceva. Că avem o singură viață. Una, nu mai multe. Și că pe fiecare din noi îl caracterizează altceva. Unii se simt bine strângând din buci ca să simtă ei acolo că au bani. Alții se simt bine având familii. Iar alții se simt bine cumpărându-și pe datorie telefoane de 1000 de euro și mașini scumpe. Este dorința lor, își trăiesc viața așa cum vor, pe banii lor sau banii băncilor. Nu pe banii mei, nu pe banii voștri, deci nu ar trebui să fie o problemă.

Acum mulți ani, în timp ce se uita la mine cum ies din casă cu blugi pyramide, cercel cruce, bascheți mai mari cu un număr și părul făcut inelușe din gel, o rudă de-ale mele îmi explica ce generație varză care nu își mai știe valorile suntem noi. Aveam vreo 15 ani, ceva de genul.

Acum mai puțini ani, dar tot mulți, o altă rudă îi explica soră-mii, altă generație, că generația lor nu știe cum să strângă bani și că în tinerețe trebuie să ții cu dinții de bani și să suferi, ca să ai bani suficienți la bătrânețe, când te poți distra.

Întotdeauna există acest clash of the titans între generații, unde, ÎNTOTDEAUNA, noua generație e de căcat, iar bătrânii sunt minunați, pentru că, pe vremea lor, se făceau lucrurile cum trebuie. Omițând elegant istoria. Generația părinților mei omițând că nu au făcut nimic împotriva comunismului. Generația dinaintea mea vânzând românia FSN-ului și distrugând-o, pas cu pas, timp de 30 de ani. Generația mea prin complacere și autojuisare î posturi călduțe de corporație.

Dar clar, generația de după noi e cea mai de căcat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.