Later edit, pentru ca lucrurile se precipită:

Direcția de Sănătate Publică București a recunoscut, marți după-amiază, că i-a eliberat parafă de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins că este medic și a operat la 5 clinici private din Capitală. Parafa a fost eliberată pe data de 23 martie 2018 de către Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală din cadrul DSP București. “Conducerea instituţiei a demarat o anchetă internă şi a sesizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare Comisia de disciplină de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului în care funcţionarul public din cadrul biroului mai sus menţionat a soluţionat solicitarea domnului Matteo Politi”, precizează DSP București.

mobile.hotnews.ro/stire/22955258

Un fals medic a operat la clinici private din România, sub numele de Matthew Mode, fără a avea studii medicale, deşi conform CV-ului absolvise universităţi prestigioase, scrie Libertatea, care precizează că bărbatul, pe numele real Matteo Politi şi fost valet de parcare, nu avea nici avizul Colegiului Medicilor, care a sesizat Parchetul în acest caz. Ministrul Sănătăţii Sorina Pindea a declarat marţi că ministerul nu i-a echivalat diplomele de studii falsului medic şi că acestuia i s-a permis în mod ilegal să opereze. Colegiul Medicilor precizează că nu a eliberat niciun document care să-i dea dreptul falsului medic să practice medicina în România şi susţine demersul filialei Bucureşti de sesizare a organelor de urmărire penală.

Citeste mai multe:
Înțelegeți acum de ce mor copii prin spitalele private? Pentru să se angajează medici în funcție de ce salariu cer. Ce au zis băieții ăștia de la Euromedical, Prestige, MH Medical Group şi Monza? Ia uite ce diplome are, ce contează că nu e autorizat de ministerul sănătății, să vină la noi, că e ieftin.

Iar românii, proști, plătesc abonamente și se duc să se trateze, că na, e la privat, cu siguranță e altfel decât la stat, nu?

Așa că da, mergeți și faceți-vă abonamente și operații la Euromedical, Prestige, MH Medical Group şi Monza. Cu siguranță e mai bine și medicii sunt mai buni, doar sunt la privat. Iar dacă nu înțelegeți ironia, o să vă explic. Faptul că ăștia au angajat un fals medic arată cât de mult țin ei la calitatea angajaților. Și dacă credeți că acesta e doar un caz singular, înseamnă că sunteți proști și vă meritați soarta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.