ŠKODA Rapid
ŠKODA Rapid

Știți cum se făceau demult manevre la licitații, fie ele cu mașini, betoniere sau vapoare de transport ciment? Mânăria era pe specificații. Se făcea achiziție de mașini și șmenul era pe skode, de exemplu? Simplu. În caietul de sarcini se cerea ca oferta de preț să fie făcută pe mașini de 4572 x 1769 x 1462. Plus alte chestii specifice respectivei mașini. Voiai să cumperi un anumit vapor? Treceai în caietul de sarcini că trebuie să se scufunde fix 6.29 metri, iar lungimea să fie de 251,16 metri. Și aia era, că nu te puteai prezenta la licitație, dacă nu îndeplineai specificațiile din caietele de sarcini.

BIne, nu cred că mai există chiar în halul ăsta legea, e mai mult decât probabil că s-a schimbat. Dar totuși, mi se pare EXTREM de dubios asta.

Renault Commercial Roumanie a depus singura ofertă pentru furnizarea unui număr de 20 de vehicule, dintre care 10 cu tracțiune integrală 4X4, pe care Administratia Prezidențială vrea să le cumpere prin Programul Rabla.

Sunt foarte curios cum arăta caietul de sarcini pentru licitația asta. FOARTE curios, pentru că sunt o grămadă de companii auto pe piață, nu văd cum se poate ca doar una să fie eligibilă.

WIll see.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.