Mă uit, legat și de ultimele postări dar și în general, cum strâmbă lumea din nas cu grație când e vorba de noile generații. Tineretul din ziua de azi nu mai știe respect, tineretul din ziua de azi nu mai e cuviincios, nu mai dă sărumâna la bătrâni, pe vremea mea nu mișcai în front, îți zicea mă-ta să stai, apăi stăteai, că furtunul de la mașina de spălat durea, chestii de astea.

Și stau și mă mir, în sinele meu interior. Oare voi, cei care sunteți așa de mirați, înțelegeți că voi, EXCLUSIV voi, sunteți cei care i-ați educat așa cum nu vă place vouă? Pricepeți că, ce vedeți acum în jur și vă deranjează la modul Ehei, ăștia nu o să ne mai dea nouă pensie, sunt fix copiii voștri? VOI sunteți cei ce i-ați construit?

Dar da, îmi dau seama că nu realizați, pentru că tot voi nu realizați că voi sunteți cei ce ați distrus românia, ca țară și ca generație, că voi, generați voastră, sunteți cei ce au ținut în viață monstrul USL, șpaga din spitale, șpaga din justiție, tot ceea ce vă deranjează acum, când sunteți pe panta descendentă a vieții.

Așa că atunci când mai oftați cu năduf despre tineret, poate ar fi bine să mergeți spre o oglindă și să vă înjurați singuri. De mamă, dacă e posibil.

adolescenti

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.