Având în vedere că vine Crăciunul, era necesar să apară și vestitorii săi, plini de magie. Românii care vor să se vadă public ce buni sunt ei la inimă și cum ajută oameni, neapărat nevoiași. Adică textele astea pot avea traducere fără nicio problemă.

Caut o familie de săraci care să se bucure dacă le duc niște patee si ulei, dar neapărat să aibă copii, ca să putem face niște poze instagramabile frumoase, eu cu săracii, eu cu copiii săracilor, eu cu toți la un loc, să se vadă bunătatea din mine.
bunatatea craciunului2

Bună seara la toți, caut o familie de săraci care să se mulțumească cu ce am eu prin cămară și e aproape de expirare, dar vedeți să fie aproape de satul nostru, că eu înțeleg bunătatea, dar acum nici să merg o grămadă până la ăia nu vreau.
bunatatea craciunului3

Bună ziua, am de aruncat o grămadă de ciurciubute, dar pentru că sunt grele și nu pot să le arunc la gunoi și nici nu vreau să plătesc firma de salubrizare să le ia, le donez unei persoane sărace, care are mare nevoie de ele. Știu, sunt un om bun și merit multe.
bunatatea craciunului1

Recunosc, eu sunt un tip introvertit, cu ADHD, sunt cel care va sângera până la moarte, dacă e înjunghiat în biblioteca municipală, ca să nu deranjeze pe nimeni, așa că mi-e greu să îmi imaginezo modalitate viabilă de interacțiune.

Dar explicați-mi voi, că sunteți oameni normali și sănătoși, mai ales la căpuț.
Cum își imaginează genul acesta de oameni, mai ales cei din primele două poze, o interacțiune la modul în care o caută ei? Pentru că eu îmi și imaginez, o gospodină grăsună împreună cu soțiorul, vedete de internet în cartierul lor de facebook, bătând la ușa unui apartament dintr-un bloc sărăcăcios din Copșa Mică.
– Bună ziua, am adresa dumneavoastră de pe net, mi-a zis cineva că sunteți ffff săraci, așa că v-am adus niște chestii de-ale gurii, ce mai aveam prin căși, nu luați în seamă data de expirare, se știe că ăștia exagerează cu grija. Facem și noi niște poze, ceva? Copiii? UNDE SUNT COPIII? NU AVEȚI COPII? Păi nouă ne-au zis că aveți copii. Ce mincinoși nenorociți, nu mai poți avea încredere în nimeni în ziua de azi. ia dragă sacoșa și hai să mergem, că mi-e scârbă rău!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.