V-am scris de țafandache ăla care certa plebul vulgar că nu știe să se comporte la concert. Dar domnișoara din imagine este miezul dodoaștei culturale, gaura covrigului intelectual, Mons Venus al pistei de aterizare cognitive.

basini

Pentru că știți cum e, copiii, mai ales când sunt în grupuri, sunt cei mai cuminți și mai educați posibil. Cum, nu știați? Dar vai, pe vremea noastră, era incredibil, ne țineam de mânuțe și făceam hore ale bucuriei educaționale, țâșneam spre orice urmă de hârtiuță aruncată inconștient pe jos, strângeam frunzele din copaci cu mâna, ca să nu stricăm prețiosul trotuar.

Vă zic cu sinceritate, nu reușesc să înțeleg cum de adulții uită, atât de ușor, cum erau când erau copii. Bine, sunt sigur că, la mijloc, sunt mai multe lucruri. Una ar fi că majoritatea au luat bătaie, în copilărie, prin urmare creierul lor dorește să uite și, în plus,e mai simplu să te lauzi cât de tari erau lucrurile pe vremea ta, acea vreme fiind fix la latitudinea emitentului.

Și, în continuare, nu înțeleg de ce românii își urăsc copiii, femeile, bolnavii și bătrânii. Femeile urăsc copiii, bolnavii și bătrânii și, selectiv, între ele. O societate spartană, alcătuită din analfabeți religioși, habotnici, lipsiți de spiritualitate sau respect față de orice și oricine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.