Citeam zilele trecute postarea asta despre Therme de 1 ianuarie, clătindu-mi gura, de icre negre, cu o șampanie fină de 29 de lei sticla de 1.5 litri. Și râdeam, evident, deși mă deranja la deglutiție, e greu să înghiți când râzi, if you know wattamean.

Deci tot poporul bucureștean s-a gândit că, de 1 ianuarie nu o să meargă nimeni la Therme, pentru o relaxare mică? Gen măcar să sun să întreb pe cineva de acolo, alo, tovarăși cam cum e treaba pe acolo, merită să dau o fugă până la voi sau îmi cumpăr și două pâini, să am la mine cât stau la coadă?

Ce rămâne în afara sferei mele de înțelegere este Ce așteaptă umanii ăia care stau la acea coadă chilometrică? Adică…în cât timp speri că se satură oamenii, care au venit, ca și tine, la relaxare și suspine, de relaxare, suspin și cockteiluri băute în apă și, probabil, golite tot în apă, cum se face, ca să poți intra și tu? De câte ori trebuie să se umple și să se golească toată șandramaua, ca să ajungă și ultimul amărât de la coadă?

În altă ordine de idei, dacă nu mai țineți minte cine e Therme, 1, 2. Și sunt deținuți de niște haustrieci. Au boicotat românii de au trebuit ăștia să închirieze toate mașinile de valori din Băneasa ca să care cashul generat.

Ce ne lipsește, în București, este ceva gen Therme, dar pentru oameni cu puțin mai multă potență financiară decât cei care se înghesuie acum acolo. Pentru că eu, de exemplu, prefer să plătesc mai mult pe un cocktail la barul din apă și, prin asta, să se selecteze clienții și să am în jur mai puține funduri care să se spele în aceeași apă cu mine, decât să merg și să fac ca în Southpark.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.