Am prietene care activează în domeniul ăsta de așa zis influencerism, la care mă uit, din când în când, când mai primesc câte un link gen uite cum a ajuns asta.

Ca să fiu scurt, femeile astea, cu cât avansează în vârstă și în “carieră’ cu atât mai mult simt nevoie de a dezgoli cât mai multă piele în public. Nu știu de ce, nici măcar nu încerc să înțeleg, bănuiesc că, odată ce începe să dispară prospețimea celor 20 de ani, publicul la care “influen’ezi” are nevoie de material din ce în ce mai descriptiv. Adică for fac seic, una de asta pusese o poză dintr-o budă, despre cum se simte empowered că s-a pișat cu jet. La propriu. No joke.

Ce să zic. Poate astfel câștigi mulți followeri pe care să îi influențezi, deși știi că îi influențezi exclusiv la labă și poate nici acolo.
Dar cu siguranță îți pierzi respectul celor care te știu de pe vremea când mâncai pâine cu parizer acasă și mergeai la 3 eventuri pe zi, ca să prinzi și tu mese consistente.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.