Dacă tot am rămas fără telefon, am decis să am răbdare și să studiez piața puțin, înainte de a face gestul de a-mi cumpăra alt telefon. Nu de alta, dar, la nivelul la care îmi vreau eu telefonul, nu mai există nimic ca pe vremuri, gen (insertphone) killer, prețurile s-au cam aliniat în ultimii 3 ani, de la pandemie sau nu, iar investiția, pentru că deja s-a ajuns la nivelul de investiție, într-un telefon, trebuie gândită bine înainte, pentru că nu toți ne permitem să ne schimbăm telefoanele anual, doar pentru că a apărut un model nou.

Așa că am tot scobit internetul și am ajuns la nothing phone 2. Practic, recunosc, primul lucru care mi-a atras privirea a fost prețul, pentru că nu face parte din telefoanele cu preț mic, mic, mic. Asta înseamnă, cel puțin, în concepția mea, că are ceva mai bazat în spate, poate tehnologie, poate inovație sau poate marketing.

So, are cineva dintre voi Nothing Phone? Numele e funny, specificațiile arată bine, arată FOARTE DIFERIT de celelalte telefoane de pe piață, sunt niște chestii destul de inovative băgate în el, cu chestiile alea luminoase, are propriul OS, pare ceva foarte muncit. Bun, am citit că, în spatele lui, e un tip care a fost la OnePlus.

Dar aș fi foarte, foarte curios dacă îl are cineva sau a pus cineva mâna pe el și l-a butonat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.