cobra29lx

Simplu, îți cumperi stație.

Sunt un șofer calm, recunoscut pentru calmitatea mea. Nu merg cu viteză mare, niciodată nu trec de 140 pe autostradă, singurele locuri pe unde o mai calc sunt localitățile lungi de 20 de kilometri, construite după chipul și asemănarea comunismului. Lungi și opresive.

Pur și simplu, pentru mine, achiziționarea unei stații e revoltă civică, nimic altceva. M-am săturat de drumuri proaste aglomerate, pline de polițiști la pândă în boscheți, gata să își facă planul de amenzi, acela pe care niciunul nu îl recunoaște, dar de care eu știu din sursă absolut sigură.

Mi-am cumpărat de la Falcon o Cobra 29 LX. Mi-a plăcut, la început, pentru că seamănă, în amintirile mele, cu stațiile camionagiilor din Breaker al lui Chuck Norris, primul film care m-a învățat că în lume există și altceva decât DN și DJ-uri.

Cum funcționează?
Încă nu mă întrebați, că am fost o singură dată la drum cu ea, în ziua în care am cumpărat-o și, desigur, nu aveam idee că trebuie să calibrezi antena, așa că nu am prins nimic. Bine, între timp am aflat că stația are buton propriu de calibrare, spre deosebire de alte modele, dar, între timp, mai exact azi, am fost la Ciclopul de pe Magheru, la Falcon, și mi-au instalat antena și stația, totul giugiuc.

De altfel, nici nu știu exact pe ce canal se folosește și cum, care e modul de adresare, cum te prinzi că nu e poliția pe canal și alte trickuri utile. Dar asta e complet relativ, în scurt timp nu va mai avea nici un secret pentru mine.

Pentru că așa sunt eu, devin cel mai bun. :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.