Colegul de birou a pățit în weekend vestita țeapă cu pușcăria. Cum, nu știți care e țeapa cu pușcăria? Incultivaților!
Țeapa cu pușcăria e simplă.
Un tip inventiv sună și începe să spună la telefon că băiatul e în pușcărie, a lovit 3 oameni pe trecerea de pietoni. Părinții de băiat apelați se înmoaie automat și uită că nimeni nu le-a zis numele sau alte detalii și nu mai percutează pe modulul gândire logică.

Prin urmare, li se pare absolut normal să trimită 30 de cartele de 25 de euro la un număr de mobil sau să le dicteze la telefon, sub motivul că le schimbă în contabilitate. pe firmă de avocatură.

Problema funny la colegul a fost că au sunat-o pe mama lui, care s-a panicat brusc și i-a sunat nevasta. Brusc, țeapa a primit caracter oficial, pentru că din “băiatul dumneavoastră a omorât 3 oameni” s-a transformat brusc în Franț a omorât 3 oameni. Lucru mult mai credibil.

În fine, s-a terminat cu bine, nu s-a eliberat nici o cartelă pentru băieții rromâni de la întristare, dar sfătuiți-vă părinții ca, dacă primesc vreun telefon de gen, să roage respectivul să se ducă-n mă-sa, că îi anunță poliția, dacă e nevoie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.