De rumegat, pe marginea a 2 chestii interesante.

1. De ce e isteria aceasta cu carnea de cal?
E perfect comestibilă, ba chiar e bună la gust. Inițial, salamul de sibiu era din carne de cal, în cazul în care nu știați. Bun, înțeleg faza cu înșelătoria etc, dar nu înțeleg titlurile senzaționaliste gen CARNE DE CAL GĂSITĂ ÎN MÂNCAREA DESTINATĂ UNEI GRĂDINIȚE. De ce se simte nevoia de a crea panică din ceva ce nu e motiv pentru asta?

2. De ce nu sunt de acord cu introducerea coplatei la internare?
Ați putea spune că motivul principal ar fi că deja plătesc o sumă enormă, lunar, pentru a fi asigurat și nu e deloc vina mea că guvernanții nu sunt în stare să gestioneze banii.
Dar nu, nu acesta e motivul. Motivul e altul.

Întotdeauna când se introduce un impozit indirect, precum coplata, de fapt se deschide o cutie a pandorei. Cei maxim 10 lei sunt praf în ochi. În maxim 12 luni se va constata că de fapt suma e insuficientă și trebuie dublată, triplată, cvadruplată etc. Iar noi vom plăti tot impozite procentuale și vom primi servicii de căcat, identice. Plus coplata.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.