Rețeta e simplă. Se merge la Kaufland, se cer două kilograme de coaste, în limba lui Petofi Sandor. Sincer să fiu, deși sunt foarte bune, nu mă dau în vânt după condimentarea lor de la Kaufland, dar nici în altă parte nu am găsit, simple și cărnoase.

Se pun la tavă, scăldate în Sangria, se acoperă cu folie de aluminiu, eventual alimentar, după care se dau la cuptor, la 180 de grade. Se lasă două ore, după care se scoate folia și se mai lasă maxim 30 de minute.

Se servesc simplu, pentru că se topesc, simplu, în furculiță.

Ca idee, am fost și mi-am luat pentru că m-am luat după gura hipsterilor fără gust să merg la Costelărie, unde coastele ar fi mai bune decât la Suzana, alături. Au fost atât de bune, încât cred că am și acum niște bucățele tari printre carii. Lasă, bine că aveau o tonă de cartofi alături, mi-a trecut foamea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

21 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    De unde ai luant Sangria?

  2. #4

    Care Kaufland? Ca in Bucurestii Noi n-am vazut niciodata coaste, nici condimentate, nici necondimentate.

  3. #6

    Cele de la Carrefour mi s-au parut condimentate mai bine (mai bine = mai pe gustul meu).

  4. #7

    Ceva retete pentru vegetarieni nu ai?De exemplu cu ce as putea inlocui coastele din reteta?

  5. #10

    Au coaste de astea si la Lidl.

  6. #11

    Pe mine chiar mă inspiră postările de genul asta. Seara pe la ora 8,după munca m-am obișnuit să urmăresc o emisiune culinara pe Prima TV

  7. #12

    Pe mine chiar mă inspiră postările de genul asta. Seara pe la ora 8, după muncă m-am obișnuit să urmăresc o emisiune culinară pe Prima TV iar când nu e nimic la TV și stau la calculator las pe Paprika TV.
    Interesantă ideea cu sangria, eu recomand să pui și niște legume pe lângă, în alea 30 min e numai bine.

  8. #13

    Costelaria e praf … subscriu

  9. Cum eviti mirosul de crematoriu in timpul dar mai ales dupa coacere ? Astea de Kaufland sunt cele mai “puturoase”.
    Si merg scaldate si in bere bruna…

  10. #16

    singura problemă cu coastele de la kaufland că nu aduc și cotlete de berbecuț / miel :), în rest carnea de la ei e perfectă

  11. #17

    E foametea mare de s-a intetit reclama (oarecum) mascata la kaufland si la emag ?

  12. #20

    Eu personal prefer sa nu iau carnea condimentata din supermarket, fie el si Kaufland.
    De fapt – prefer sa nu iau carne condimentata de loc. O prefer pe cea simpla – pe care pot s-o miros ca sa-mi dau seama daca animalul a murit secolul asta – sau secolul trecut. O condimentez eu pe urma daca vreau neaparat .