Draga calatorule bucurestean cu metroul, stiu ca este criza si ca e greu. Dar apa ai acasa, cred, pentru ca esti in capitala. Un spray e 5 lei, naibii. E ATAT DE GREU SA LE FOLOSESTI MACAR O DATA PE ZI? Esti imbracat la ultima moda trendineza, ai toale de 1000 de euro pe tine, cum e posibil sa puti in halul asta?

Draga calatorule bucurestean cu metroul, exista o regula scrisa pe toate afisele din metrou. Calatorii au prioritate la coborare. Adica cei care se dau jos din metrou au dreptul de a face asta inainte de a te urca tu. Trenul oricum nu va pleca pana cand operatiunea de coborare/urcare nu e completa? UNDE MA-TA TE GRABEAI ASA ASTAZI LA VICTORIEI? Crezi ca o iei inaintea metroului daca intri primul peste mine?

Ca sa fiu mai clar, azi am facut un gest destul de reprobabil. Cand voiam sa cobor din metrou la victoriei, o pizdulice, cum s-a deschis usa, cum a navalit peste toti cei care coborau, foarte multi dealtfel, incercand sa isi faca loc cu coatele, cu capul, cu ce gasea la indemana. Asa ca m-am postat in fata ei si am impins-o afara impreuna cu valul de oameni, pana aproape de linia cealalta. Sunt aproape sigur ca nu a mai reusti sa prinda trenul, in imbulzeala aia. Da prostanaco, eu eram!

Draga calatorule cu metroul, de aia esti mai gras decat mine. Pentru ca faci coada la scara rulanta de la Romana, in loc sa o iei frumos pe scari, sa mai arzi din caloriile acumulate la Kentucky. Sa ai 190 si 100 de kile si sa stai 2 minute ca sa urci cu scara, cand in 10 secunde ai putea fi sus, dar pe trepte, e dovada de tampitism cronic.

PS: Nu ma mai frecati la cap ca nu merge blogul. Stiu ca nu merge, de 2 zile incaseaza flood la greu. Nu am ce sa ii fac.
PS2: Da, am scauzt in trafic.ro, dar asta pentru ca nu imi merge blogul. Oricum, asa cum zice si blogfather, ma intreb serios daca are rost sa stau sa ma masor in e-penis cu spameri condamnati sau spameri simpli de bloage.
Ne gandim.