Ieri, involuntar, am auzit la știri cum metroul de la nu știu ce piață a avut o întârziere de 15 minute, pentru că cineva a decis să facă saltul final pe șinele metroului.Direct în fața agregatului respectiv.

Asta era știrea. 15 minute de întârziere, după care am trecut la o poveste grea, despre cum suferă după iubirea pierdută o anume Bianca, culcându-se cu diverși.

Mă gândeam, fiind relativ trist, ce soartă cruntă a avut omul acela.
Practic, când alegi o moarte atât de groaznică, vrei să faci o declarație, un statement, vrei ca lumea să audă de tine, de moartea ta. Lumea, cineva pe care te răzbuni, motive pot fi multe, altfel ai alege moartea liniștită, inchis într-o baie, cu lama pe lung și cada călduță.

Și, după tot zbuciumul, după toată durerea, psihică și fizică, după tot prin ceea ce treci, ai parte de un anunț scurt la tv și 15 minute de înjurături din partea celor care au treabă și nu pot ajunge să o facă, pentru că SMURD-ul culege hălci de carne aburindă, dintre șine.

Dureros.

metrou

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.