Date cu niste baiț de smoked barbecue, inconjurate de un maldãr de cartofi dulci și stropite cu un litru de Vin de Porto.
Frugal.
Date cu niste baiț de smoked barbecue, inconjurate de un maldãr de cartofi dulci și stropite cu un litru de Vin de Porto.
Frugal.
NOU
Gizăs faching craist! Cu ce ți-am greșit?
NOU
La astea ar merge mujdei, doi-trei carnati taiati felie, un ou sau doua oua de prepelita, poate si un peste acolo… Ma opresc ca-mi fac pofta! 😀
Daca iau niste coaste, as infige cutitul in ele, sa le fac taieturi pe alocuri, sa intre bine bine uleiul (sau vinul) in ele, sa intre bine caldura, sa se ”coace frumos”.
Ah damnit, zisei ca ma opresc!
NOU
eu m-am tot ferit de cartofi dulci. nu am gasit nicaieri (restaurant like) sa imi placa intr-o combinatie. ies ok asa la cuptor si stropiti cu vin?
nu ma intelegeti gresit. bunica e moldoveanca si am mancat carfofi dulci f ok, dar in niste feluri de mancare in care eu nu am cum le repeta.
NOU
asa si-asa, nu e chiar ce m-am asteptat. tot posati in ulei ies cel mai bine
NOU
“Pentru de dimineata!”
Place la copii vinul de porto ?
NOU
Stii ca alcoolul din el se evapora la peste 70 de grade, nu?
NOU
Cartofii dulci sunt leguma dracului. Cruzi, trebuie să-i tai cu drujba. Îi pui la cuptor, se fac prea moi.
La ce ai făcut tu acolo presupun că s-au cam făcut praf. Singurul mod în care i-am făcut ca lumea a fost când sunt tăiați foarte gros și aliniați pe o foaie de copt (fără să se atingă între ei), lăsați cam 30 minute și apoi întorși. Așa se fac cât de cât crocanți.
NOU
nu sunt praf, dar nici vreo minune culinara.
NOU
Pe partea de coaste, pe aici e o chestie numită ”Meat Concept Store” care-ți dă acasă coastele gata marinate cu jdemii de condimente și băgată într-o folie rezistentă la căldură. Doar le bagi în cuptor și gata. O nebunie.
NOU
si astea erau gata baituite, dar sunt dezamagit, nu mai iau niciodata. sunt ok, dar nimic senzational
NOU
E legal ce faci !?
NOU
unul din putinele motive ptr care m-as duce in state. mai ales in sud www.youtube.com/watch?v=hoNMCX3_EBI
18-24 de ore ptr o friptura, dar….
NOU
Auzi, tu n-ai ce face?
Bă și cât m-am ținut să stau și eu liniștit weekendul ăsta.
NOU
Da’ ce-am zis nenea?
NOU
Ce variatie culinara! Placenta, coaste. Ce urmeaza?
NOU
Fasole batuta a la Badea
NOU
cartofi dulci si cu Porto?
bagi si niste miere de albine, niste sirop de-artar si GATA
Voila !
ai si desert
NOU
dar stii ca cartofii dulci doar se numesc dulci, altfel sunt ca niste morcovi supradimensionati, nu?
NOU
cam asa.
NOU
1 litru???
#tatinumaigati 😛
NOU
O parte a băut-o tati.
NOU
Ca sa nu mai cautati:
www.allrecipes.com/recipe/220987/baked-bbq-baby-back-ribs/
Asta e cel mai fain mod sa gatesti costite.
Eu nu pun zahar, iar condimente mai adaug dupa capul meu.
Nu s-a plans nimeni in alea 15 min care le ia sa haleasca tot.
NOU
@cetin ceva de genul ăsta imgur.com/a/8FiOHEK
NOU
au aici, la ikea, niste kestii taiate subtire, sunt INCREDIBIL DE DELICIOASE