Date cu niste baiț de smoked barbecue, inconjurate de un maldãr de cartofi dulci și stropite cu un litru de Vin de Porto.

Frugal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

24 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Gizăs faching craist! Cu ce ți-am greșit?

  2. #2

    La astea ar merge mujdei, doi-trei carnati taiati felie, un ou sau doua oua de prepelita, poate si un peste acolo… Ma opresc ca-mi fac pofta! 😀

    Daca iau niste coaste, as infige cutitul in ele, sa le fac taieturi pe alocuri, sa intre bine bine uleiul (sau vinul) in ele, sa intre bine caldura, sa se ”coace frumos”.

    Ah damnit, zisei ca ma opresc!

  3. #3

    eu m-am tot ferit de cartofi dulci. nu am gasit nicaieri (restaurant like) sa imi placa intr-o combinatie. ies ok asa la cuptor si stropiti cu vin?
    nu ma intelegeti gresit. bunica e moldoveanca si am mancat carfofi dulci f ok, dar in niste feluri de mancare in care eu nu am cum le repeta.

    • #4

      asa si-asa, nu e chiar ce m-am asteptat. tot posati in ulei ies cel mai bine

  4. “Pentru de dimineata!”
    Place la copii vinul de porto ?

    • #6

      Stii ca alcoolul din el se evapora la peste 70 de grade, nu?

  5. #7

    Cartofii dulci sunt leguma dracului. Cruzi, trebuie să-i tai cu drujba. Îi pui la cuptor, se fac prea moi.

    La ce ai făcut tu acolo presupun că s-au cam făcut praf. Singurul mod în care i-am făcut ca lumea a fost când sunt tăiați foarte gros și aliniați pe o foaie de copt (fără să se atingă între ei), lăsați cam 30 minute și apoi întorși. Așa se fac cât de cât crocanți.

    • #8

      nu sunt praf, dar nici vreo minune culinara.

    • #9

      Pe partea de coaste, pe aici e o chestie numită ”Meat Concept Store” care-ți dă acasă coastele gata marinate cu jdemii de condimente și băgată într-o folie rezistentă la căldură. Doar le bagi în cuptor și gata. O nebunie.

    • #10

      si astea erau gata baituite, dar sunt dezamagit, nu mai iau niciodata. sunt ok, dar nimic senzational

  6. #11

    E legal ce faci !?

  7. #12

    unul din putinele motive ptr care m-as duce in state. mai ales in sud www.youtube.com/watch?v=hoNMCX3_EBI
    18-24 de ore ptr o friptura, dar….

    • #13

      Auzi, tu n-ai ce face?
      Bă și cât m-am ținut să stau și eu liniștit weekendul ăsta.

    • #14

      Da’ ce-am zis nenea?

  8. #15

    Ce variatie culinara! Placenta, coaste. Ce urmeaza?

  9. #17

    cartofi dulci si cu Porto?
    bagi si niste miere de albine, niste sirop de-artar si GATA
    Voila !
    ai si desert

  10. #20

    1 litru???
    #tatinumaigati 😛

  11. #22

    Ca sa nu mai cautati:
    www.allrecipes.com/recipe/220987/baked-bbq-baby-back-ribs/
    Asta e cel mai fain mod sa gatesti costite.
    Eu nu pun zahar, iar condimente mai adaug dupa capul meu.
    Nu s-a plans nimeni in alea 15 min care le ia sa haleasca tot.

  12. #23

    @cetin ceva de genul ăsta imgur.com/a/8FiOHEK

    • #24

      au aici, la ikea, niste kestii taiate subtire, sunt INCREDIBIL DE DELICIOASE