Date cu niste baiț de smoked barbecue, inconjurate de un maldãr de cartofi dulci și stropite cu un litru de Vin de Porto.
Frugal.
Instalează arhiblogul pe telefonul tau și nu rata niciuna din aceste minunate postări.
Bun venit!
Date cu niste baiț de smoked barbecue, inconjurate de un maldãr de cartofi dulci și stropite cu un litru de Vin de Porto.
Frugal.
V-ați gândit vreodată cum, într-un mod ciudat, aragazul este una din cele mai importante părți constitutive a unei case și cum, fără el, suntem cumva fără o mână dreaptă? Era mic, vreo 6 ani, de abia se născuse sora mea cea mică. Nu existau pe vremea aia scutece de […]
Tot primesc mizerii de genul acesta, în general niște porcării cu google translate. Ăsta mi-a atras atenția pentru că, deși e evident că nu e scris de un român, probabil e tradus de un român și mi se pare culmea atenției, având în vedere că sunt magazine online românești care sunt traduse cu […]
Gizăs faching craist! Cu ce ți-am greșit?
La astea ar merge mujdei, doi-trei carnati taiati felie, un ou sau doua oua de prepelita, poate si un peste acolo… Ma opresc ca-mi fac pofta! 😀
Daca iau niste coaste, as infige cutitul in ele, sa le fac taieturi pe alocuri, sa intre bine bine uleiul (sau vinul) in ele, sa intre bine caldura, sa se ”coace frumos”.
Ah damnit, zisei ca ma opresc!
eu m-am tot ferit de cartofi dulci. nu am gasit nicaieri (restaurant like) sa imi placa intr-o combinatie. ies ok asa la cuptor si stropiti cu vin?
nu ma intelegeti gresit. bunica e moldoveanca si am mancat carfofi dulci f ok, dar in niste feluri de mancare in care eu nu am cum le repeta.
asa si-asa, nu e chiar ce m-am asteptat. tot posati in ulei ies cel mai bine
„Pentru de dimineata!”
Place la copii vinul de porto ?
Stii ca alcoolul din el se evapora la peste 70 de grade, nu?
Cartofii dulci sunt leguma dracului. Cruzi, trebuie să-i tai cu drujba. Îi pui la cuptor, se fac prea moi.
La ce ai făcut tu acolo presupun că s-au cam făcut praf. Singurul mod în care i-am făcut ca lumea a fost când sunt tăiați foarte gros și aliniați pe o foaie de copt (fără să se atingă între ei), lăsați cam 30 minute și apoi întorși. Așa se fac cât de cât crocanți.
nu sunt praf, dar nici vreo minune culinara.
Pe partea de coaste, pe aici e o chestie numită ”Meat Concept Store” care-ți dă acasă coastele gata marinate cu jdemii de condimente și băgată într-o folie rezistentă la căldură. Doar le bagi în cuptor și gata. O nebunie.
si astea erau gata baituite, dar sunt dezamagit, nu mai iau niciodata. sunt ok, dar nimic senzational
E legal ce faci !?
unul din putinele motive ptr care m-as duce in state. mai ales in sud www.youtube.com/watch?v=hoNMCX3_EBI
18-24 de ore ptr o friptura, dar….
Auzi, tu n-ai ce face?
Bă și cât m-am ținut să stau și eu liniștit weekendul ăsta.
Da’ ce-am zis nenea?
Ce variatie culinara! Placenta, coaste. Ce urmeaza?
Fasole batuta a la Badea
cartofi dulci si cu Porto?
bagi si niste miere de albine, niste sirop de-artar si GATA
Voila !
ai si desert
dar stii ca cartofii dulci doar se numesc dulci, altfel sunt ca niste morcovi supradimensionati, nu?
cam asa.
1 litru???
#tatinumaigati 😛
O parte a băut-o tati.
Ca sa nu mai cautati:
www.allrecipes.com/recipe/220987/baked-bbq-baby-back-ribs/
Asta e cel mai fain mod sa gatesti costite.
Eu nu pun zahar, iar condimente mai adaug dupa capul meu.
Nu s-a plans nimeni in alea 15 min care le ia sa haleasca tot.
@cetin ceva de genul ăsta imgur.com/a/8FiOHEK
au aici, la ikea, niste kestii taiate subtire, sunt INCREDIBIL DE DELICIOASE