Vai, Grindeanu e o marionetă, totul a fost făcut de Dragnea, care e bolnav de putere.
Vai, miniștri PSD sunt toți niște foști corupți, care au probleme cu legea și care au dat deja măsura incompetenței lor.
Vai…

Așa suspina ieri facebookul, cu patimă, despre noul guvern al lui Dragnea. De parcă au fost brusc surprinși că PSD și-a făcut guvern, după ce au câștigat alegerile. De parcă cumva, de undeva, partidul care ține românia în mizerie de 26 de ani, ar fi scos brusc niște valori care să schimbe din temelii românia, nu aceleași fosile șpăgare care au furat totul în trecut și vor fura și de acum încolo.

Serios, trebuie să înțelegeți că PSD a câștigat alegerile PRIN VOT POPULAR. PSD are o majoritate zdrobitoare, PRIN VOT. Și dacă leprele care au stat acasă în ziua votării ar fi ieșit la vot, nu se schimba nimic, pentru că leprele respective sunt, procentual, în același bazin de votanți cu cei care au ieșit la vot.

Da, românia a decis, în majoritatea ei, să se întoarcă în șanțul cu guano de vacă și porc din care abia începuse să se târască. Asta vor românii. Vor o țară unde să poată da șpagă ca să își rezolve mai ușor treburile, vor un sistem școlar unde să poată da șpagă ca să poată lua un doctorat, vor să știe că pot rezolva orice, oriunde, dacă vorbesc cu cine trebuie.

ASTA e românia, aceștia sunt oamenii ce o compun. Faptul că existăm, în număr mic și avem alte opțiuni, nu ne transformă decât în niște paria care vor fi convertiți sau vor pleca. Uitați-vă în istorie. Citiți-l pe Neagu Djuvara. Veți vedea că și acum 300 de ani, aici, erau EXACT aceleași tipologii umane, se petreceau exact aceleași lucruri.

Așa că nu mai asasinați vizual internetul. Acceptați-vă soarta și lăudați-l pe Dragnea. E o pâine de mâncat, uitați-vă la ăia de la Antene ce bine o duc. Un pic de căcat în alimentație nu a stricat nimănui, ies copii frumoși, chiar și din brumă.

Ministrul agriculturii:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.