lacrima-lui-manafu

Celebrul vin Lacrima lui Ovidiu, mândria Murfatlar şi unul din cele mai puternice branduri româneşti, a ajuns o ruşine. Licoarea oficială a Casei Regale a României este acum produsă în Spania, adusă cu cisternele în ţară şi îmbuteliată apoi cu eticheta pentru care cumpărătorul român plăteşte cel puţin 32 de lei, cu încrederea că ia un vin de calitate superioară. Lacrima lui Ovidiu este, de fapt, produs sub licenţă Murfatlar România SA de Bodegas Vinival SA din Chivo, Valencia. Produs în Spania.

Toată conducerea de la Murfatlar a fost arestată/acuzată de diverse mizerii, cu o lipsă de doar 600 de milioane de euro lei euro :)) la cântar. Una din șmenării este și păcălirea consumatorilor cu sortimentul Lacrima lui Ovidiu, singurul vin licoros care era mai de calitate în românia.

Ce este acum pe rafturi nu este lacrimalui ovidiu, e un gunoi spaniol, adus aici sub sigla așa zisei case regale. Nu cumpărați așa ceva, nu este vinul pe care îl știți voi.

Mai multe, aici.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.