Sunt insomniac, pana mea, nu mai pot dormi noaptea. Life sux.

Așaaaaaa.

Scrie zoso un post despre niște realizări personale. Chestii cu infiintarea zosologiei si despre o păsărică de la o universitate, care explică doct cum bloggerii sunt cumpărați în campanie electorală.

Între comentarii, ce apare?
Păi apare veșnicul rromân, reprezentatul lui Decebal cel futut de Traian, futai ridicat la rang de sărbătoare.

Florin a scris pe 13 Octombrie 2008, 11:23 pm

OK dude, am inteles. Esti cel mai citit blogger din romania, si eu te vizitez in fiecare zi, dar la toate astea un pic de modestie ar da un aer de noblete. Modestia e singurul lucru care nu prea iti da tarcoale. 😛 Cu respect!

Băi frate, care e faza la rromâni cu modestia asta?
De ce una din caracteristicile de mare angajament ale unui rromân trebuie să fie modestia?

Adică Da domnule, sunt bun, am realizări mai mari decât ale celorlalți, dar acum hai să vă demonstrez și ce om bun sunt și modest și iubit.

De ce să fiu modest?
Dacă sunt bun, dacă ceea ce fac eu o fac mai bine decât toți ceilalți (și aici nu mă refer neapărat la blog, ci în general), de ce să nu recunosc asta? De ce să nu mă promovez? Cine să mă promoveze? Să aștept să o facă alții?

Da, așa ar trebui, nu? Pentru că dacă mă promovez înseamnă că mă laud. Iar dacă mă laud, nu sunt un om așa de bun cum ar trebui să fiu.

Aia e, rromânii nu pot accepta că există oameni mai buni decât ei. Doamne ferește, cum să fie mai bun ca mine? El de fapt a avut noroc, a venit mai repede ca mine, e nesimțit, e orice, DAR NU MAI BUN.

Bă, există oameni mai buni decât voi. Există oameni cărora le place să se laude cu ce au realizat.
DE CE?

Pentru că pot și pentru că au cu ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.