Olecuță mai simpatic, tot de PAH

Și acum, să vedem cum ar fi prezentată informația “Ana are mere” de către câteva ziare și televiziuni, precum și de către analiști:

Sorin Roșca Stănescu: Am informații certe că Ana are mere. Mi se pare imposibil ca Ana să fi dobândit merele din veniturile ei, așadar este clar că merele reprezintă o șpagă mascată pentru tatăl Anei. Dacă Ana va demonstra că a obținut merele legal, atunci eu îmi voi cere scuze public.

Realitatea TV, emisiunea Andreei Crețulescu: Stimați telespectatori, priviți încă o sfidare: Ana are mere. Vedeți acum imagini de pe youtube cu niște mere similare celor pe care le are Ana. Diferența este că merele Anei au cristale Swarovski și valorează jumatate de milion de euro. Am să-i întreb pe invitații mei – bună seara – cum este posibil ca în România secolului XXI o necunoscută ca Ana să aibă astfel de mere, în timp ce amărâții nu-și pot permite așa ceva?

Cotidianul, editorial de Doru Bușcu: După doi ani de colaborare cu ziarul nostru, Ana are ceea ce și-a dorit: mere. În acești doi ani Ana a mai avut prune, nectarine, struguri sau mango și de fiecare dată am sancționat public derapajele. Credeam că Ana a înțeles care este politica noastră editorială și că la Cotidianul poți face orice, ai libertate totală, atâta vreme cât nu deții fructe. Dar iată că nu a fost așa și că merele i-au luat capul Anei. La revedere, Ana, și succes în afacerile cu mere, incompatibile cu statutul de femeie de serviciu la Cotidianul.

OTV: Senzațional. Din mărul Elodiei au dispărut mai multe mere. Conform surselor noastre, merele s-ar afla în posesia unei oarecare Ana, care a avut în copilărie o relație cu Cioacă și care, actualmente, îi duce lui Tolea, la pușcărie, placintă cu mere, în fiecare marți. În câteva momente vom intra în direct prin telefon cu o verișoară a Anei, care este căsătorită cu Tarzan, șoferul nebun de pe autostradă.

Antena3, Sinteza Zilei: Cor: Ana are mere? Moarte lui Băsescu, Boc e pitic!

Evenimentul Zilei: Mătușa Ana, un nou dosar de corupție pe adresa lui Adrian Năstase: Procurorii DNA l-au chemat la Parchet pe Adrian Năstase pentru a-l audia înt-un nou dosar. Evenimentul Zilei a aflat pe surse că este vorba despre o altă mătușă a lui Adrian Năstase, numită Ana, care i-ar fi lăsat acestuia o moștenire consistentă. Conform anchetei făcute de către procurorii anticorupție, mătușa Ana, care trăia dintr-o pensie de 300 de RON pe lună, ar fi vândut omului de afaceri Alexandru Bitner bijuterii în valoare de 400.000 de mere, mere pe care ulterior le-ar fi transferat în contul lui Adrian Năstase.

Jurnalul Național: Ana are, în sfârșit, mere, ca urmare a campaniei demarate de către Jurnalul Național “Mere pentru Ana”. Din păcate, merele Anei sunt de import, ceea ce ne determină să demarăm o nouă campanie: “Mere românești pentru Ana”.

Libertatea: Ana, 15 ani, din Țăndărei, a câștigat 10 mere la concursul nostru “Te ștergi la cur și câștigi!”. Folosește Libertatea și poți câștiga și tu mere, la fel ca Ana.

Antena1, Lucian Mândruță: Ana care ai mere, cu cât m-ai plătit ca să-ți iau acest interviu?

Gândul, Cristian Tudor Popescu: Toată lumea vorbește despre Ana și despre merele ei. O ființă patibulară, cu o față lombroziană, reușește să preocupe toată suflarea României cu niște amărâte de mere fără relevanță. Mi-e scârbă.

Antena1, Dani Oțil: Ei, da, Ana are mere. Am auzit asta și am să scriu ceva și pe blogul nostru de autoapărare, dar până atunci, să punem la punct câteva lucruri: Ana ar fi avut mere și dacă nu ar fi iubita unuia dintre cei mai bogați români. Ana câștiga bine și înainte, câștigă bine și acum și nu cred că ar fi o problemă pentru ea să își cumpere singură merele. În plus, modul în care o tratează papparazii este absolut revoltător. Știu, pentru că am trecut și eu și femeia mea prin așa ceva.

Cancan: Citește în Cancan-ul de mâine cine este misteriosul om de afaceri care i-a dat Anei merele, în loc să meragă cu ele acasă, la familie.

Patrick André de Hillerin: Pe vremuri, când eram la Academia Cațavencu, Ana avea niște mere mișto, care te îmbiau la satiră politică. Azi, însă, Ana s-a umplut de mere mondene, lipsite de umor și inteligență și a devenit ditamai trustul în care încă își găsesc adăpost informatori precum informatorul Cornel Ivanciuc. Păcat. Ce mișto era la Academia Cațavencu pe vremuri, când Ana avea altfel de mere…

Story: După o scurtă vacanță în Egipt, unde un arab bogat a oferit pentru ea 3 cămile, îndrăgita Ana s-a întors acasă unde o aștepta o surpriză din paertea iubitului ei: două mere, exact ceea ce își dorea vedeta. Ana a spus că deși are o relație serioasă de mai bine de 15 ai cu iubitul ei, acesta nu este o persoană publică și au hotarât amândoi să-și păstreze intimitatea doar pentru ei. Săptămâna viitoare Ana va consulta un specialist în boli dermato-venerice, pentru a vedea cum se poate vindeca de sifilisul pe care iubitul ei l-a contactat de la curvele pe la care umblă. Cei doi au ales să meargă la un specialist din străinătate, pentru că în România n-ar fi avut garantată confidențialitatea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.