Intai a inceput fiica-mea. Febra vreo 10 zile, tuse la modul ca tusea noaptea pana vomita, somn din 10 in 10 minute, vis.
După care a inceput Luna cu tuse magareasca de a trebuit sa o expulzez din dormitorul familial, ca sa ma pot odihni intru realizarea marilor obiective.
Bai si am zis ca am scapat. Fetele erau spre indreptare, Adia la scoala, Luna nu mai behaia asa de mult, gata, începusem sa ma laud gen Ma scuzati ca am sistemul imunitar asa de bun.
Mna, cine s-a trezit dimineata lovit de acceleratul de Dolhasca? Doamne, cat de mult sufera un barbat la răceală, doar un alt barbat poate sa il inteleaga…

Si cum stateam si boleam eu, asa cum numai noi, barbatii, eroii, putem boli, ma dadeam pe facebook cu un ochi, cu celalalt fiind ocupat sa plang si sa tusesc si imi cade in fata o postare de-a lui Adi Hadean, ceva, nu mai stiu ce.
Bai, si am avut asa, o strafulgerare si mi-am adus aminte de reteta aia a lui de shakshuka, pe care am mai facut-o acum ceva vreme si cateva conturi de facebook.
Si m-am sculat precum Lazar din mormanturi, cu greu, dur dar darz si am purces spre bucatarie, unde am muncit ca un rob si a iesit ce se vede. O shakshuka cum facea bunica, in moldova, dupa ce venea de la plivit ananasul.
Am pus si varianta fara patrunjel, pentru cei ce au alergie.
#tatigateste #shakshuka #incasabunicilor

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.