Sorin “Imbecilul știrb” Oprescu a găsit rezolvarea

traficului din București. Introducerea unei buviniete. Adică, să înțeleagă și ardelenii cititori, rovignetă pentru circulația în București. Pe lângă asta, va mai introduce și o rovinietă pentru circulația prin centru. Motivul? Nu avem bani de autostradă suspendată și oamenii cer viguros autostradă suspendată, deci mai băgăm o taxă. Mi se pare normal și logic, având în vedere procentajul de vaci cu cabină care l-au votat pe cretardul de Oprescu pentru încă 4 ani. Păi nu?

Deștepții din trusturile de presă din europa

încep să se agite, cu o dorință în suflet. Să îi pună pe cei de la google la plată pentru că le indexează siturile. Adică le trimite trafic, deci bani și publicitate moka. Acum vor bani ca să se lase indexați. Să vedeți atunci ce bine o vor duce gunoaiele de la realitatea, când nu vor mai avea pentru cine scrie TITLURI URIAȘE CU DĂ CLICK AICI, O SĂ MORI DE INIMĂ CÂND VEZI CU CINE A FĂCUT SEX ACEASTĂ CÂNTĂREAȚĂ și altele. Pentru că google le va da pe la nas și nu îi va mai indexa. Rezultatul? Multe bloguri libere la indexat, cu feedul copiat din ziarele online. Eventual pe blogspot, cu ceva adsense. Și mulți experți SEO morți de foame.

Judecătorii au condamnat niște băieți

care făceau credite cu buletine false. Nu, nu e vorba de rețeaua infracțională a lui zoso. De alta. Partea interesantă este că printre buletinele cu care s-au făcut creditele, exista unul cu care s-au făcut 6 credite. Șase. Pe numele Robert Deniro, cu fotografia lui DeNiro și cu adresa cimitirul local de pe strada Eternității nr.1. Pe bune, ce mai poți comenta? Că băncile sunt cele mai sigure locuri unde îți poți lăsa banii?

Sindicatele doresc impunerea prin lege

a zilei libere de 1 Decembrie. Adică să fie închis peste tot, să sărbătorească tot rromânul, așa cum se cuvine, cu mici și bere. Păi nu? Avem cea mai avansată industrie din europa, muncitorii rromâni sunt respectați pentru competență și seriozitate oriunde în lume, de ce nu ar fi liberă o țară întreagă, de 1 decembrie?

Să sărbătorim, tovarăși, e plin de lucruri bune.

Ca un corolar hazliu, nu degeaba papa Benedict seamnănă cu diavolul. Prea cuviosul ocupant al sfântului scaun a scris el o carte în care explică negru pe alb că de fapt Iisus nu s-a născut de cCrăciun, ci în altă zi, a greșit un călugăr la calcularea zilelor. A, și că nu erau animale în ieslea unde s-a născut și că de fapt nici îngeri care să cânte nu erau în zonă, steaua aia e de fapt mai mult o licență poetică, cei trei magi erau de fapt patru, iar cei patru apostoli au fost trei. Luca și Matei.
Dar papa nu vrea să strice credincioșilor sărbătorile, așa că îi lasă să le sărbătorească tot ca până acum.

ALELUIA!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.