Nici bine nu s-a răcit emisiunea PatriArhi din seara aceasta de pe greenchannel, că țoc, primesc un mail de mare angajament, de la o asociație LGBT, de același mare angajament. Pentru cine nu știe, LGBT înseamnă Lesbi, Gay, Bi, Trans. Toate sexuale. Din care spicuim.

Ați folosit în repetate rânduri sintagma bărbați care sug, referindu-vă la persoane gay de sex masculin și încercând să induceți ideea că a fi gay este ceva rău, că este o boală și că persoanele cu alte preferințe sexuale sunt, citez “anormale”.
Drept urmare, ne rezervăm dreptul de a sesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și CNA-ul, pentru a încerca un demers civic de readucere a bunului simț în cadrul online-ului românesc.

Mă păpușă (scuză-mă că-ți zic păpușă, dar fiind gay, în mod sigur ai fost și păpușica cuiva), de când și până unde are atribuții CNA-ul pe internet? Aceeași întrebare se leagă și de acest minunat consiliu care combate discriminarea, dar nu combate când eu sunt dat afară în favoarea colegei mele femei, căreia statul îi garantează locul de muncă, pentru că are o crăpătură în plus?

Ne puneți pumnul în gură în toate mijloacele de exprimare în masă. Nu mai avem voie să spunem că sunteți scârboși niciunde, pentru că, nu-i așa, e discriminatoriu.
Nu avem voie să spunem în ziare sau la tv că marșurile voastre în care vă puneți poalele în cap, sunt niște mizerii care poluează orașul. Pentru că vă discriminăm

Ei uite, pe internet încă nu puteți să ne puneți pumnul în gură. Iar când și șefii internetului o să și-o ia la micul tunel creț, o să ne inventăm propriul internet, ca să putem vorbi liber.

În altă ordine de idei, emisiunea din seara asta a ieșit prea bestială, Buddha a fost magnific. Săptămâna viitoare am decis să dezvirginăm prima bloggeriță, și anume pe Maddame.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.