In atentia suporterilor stelisti abonati ai peluzelor Nord si Sud, precum si ai oricaror suporteri din tribunele stadionului Steaua carora li s-a interzis sa achizitioneze bilete la partida Steaua – Fenerbahce, din data de 22 octombrie 2009:

AISS a efectuat in ultimele zile toate demersurile necesare pentru a afla care sunt caile prin care suporterii stelisti, victime ale abuzului clubului Steaua din ultimele zile, se pot indrepta impotriva clubului Steaua.

In acest moment, suporterii au la dispozitie doua proceduri: una administrativa, de adresare catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) si una judiciara, de intentare a unei actiuni in justitie impotriva clubului Steaua.

Avand in vedere costurile mai mari, precum si timpul mai lung pe care le implica un proces judiciar, sugestia AISS pentru toti suporterii stelisti „interzisi” este sa urmeze intr-o prima faza procedura administrativa, respectiv formularea unei plangeri catre ANPC.

Pentru mai multe detalii privind modalitatea prin care va puteti indrepta impotriva clubului Steaua Bucuresti, va rugam accesati www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/9564

Cat mai multe plangeri depuse ne sunt de folos. Impreuna vom opri abuzurile!

Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti

Deci, înțeleg că oamenii ăia au cumpărat abonamente care le dau dreptul la achiziția de bilete preferențiale pentru partidele din Ghencea. Iar ciobanul interzice cu seninătate un drept cumpărat cu banii jos. Pentru că poate, pentru că e un cioban și pentru că în rromânia disprețul față de lege este suveran.

Oricum, soluția aleasă, mersul la ANPC e o soluție jalnică, pentru că opeceul nu face nimic mpotriva celor cu bani. Șpaga e mult mai importantă decât dreptatea.
Oare la câți suporteri sunt, nu au de unde sa pună mână de la mână și să angajeze un avocat, să se distreze cu mizeria națională numită Gigi Berbecali?mi

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.