Am fobie de mers la dentist. Fobie căpătată acum vreo 4 ani, în Constanța.
Ați fi mirați, nu mi-e frică de freză, foreză sau cum îi zice aparatului ăla monstruos. Puțin îmi pasă de orice s-a întâmpla acolo, dacă sunt anesteziat, iar dacă am norocul de a fi adormit cu haloperidol, sau cum îi zice chestiei ăleia, chiar mi-e perpendicular.

În schimb, mi-e frică de lipsa de igienă. Am fost la vreo 2 dentiști. Amândoi, la un moment al operației în sine, foloseau un ac de seringă curbat, cu care îmi scobeau prin gură. La amândoi, respectivele ace nu erau sterile, atunci îndoite pentru mine. Nu, erau luate dintr-un pahar ce conținea mai multe chestii de astea, ținute într-o zeamă numită dezinfectant. La întrebarea mea, de ce nu se folosesc ace sterile, am primit răspunsul că așa se face și că nu e nici un pericol, e un dezinfectant puternic.

Așa că, decât să împărtășesc vreo sidă, pe motiv că dentistul face economie la ace de seringă, mai bine stau acasă, iau ketorol și îmi scot măselele singur, când decedează.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.