Ieri, la insistențele copkilului cel mare, am mai cumpărat 4 pești de acvariu, pentru că, știe oricine, 8 pești nu sunt niciodată suficienți. Așa că am cumpărat 4 pești, cei de mai jos, nu mă întrebați cum se cheamă, că habar nu am.
Eh, deci eu habar nu aveam că de fapt peștii mei, cei vechi, sunt niște criminali.

I-am pus pe cei noi în acvariul cel mare. Sunt cei din primele 4 poze. După care am plecat în drumul meu. Când, după vreo oră, mă uit în acvariu, nu mai era nici unul din peștii noi. M-am blocat. Dafuq, doar erau aici.

Când mă uit, râsul lumii.
Dacă vă uitați în prima poză, în stânga e un pește mic, ciunti, vai mama lui. Eh, pe ăla îl preluase porcușorul, sanitarul. Sanitarul are o cușcă a lui, pe care o folosește doar el. Fiind și cel mai mare, nu îl deranjează nimeni, că nu au curaj. Porcovanul îl luase pe amărât, îl băgase în cușca lui și îi mânca coada. Pentru că amărâtul avea o coadă uriașă, tip evantai, multicolorată, superbă. Asta e ce a mai rămas din ea.

Dar unde erau ceilalți 3?
Unde să fie, stăteau ascunși după termometru și filtru, stând practic în picioare, ca să nu iasă nimic din ei în afară, iar prin fața lor patrulau, ca rechinul din sharks, cei doi din utimele 2 poze. Cum făceau vreo mișcare cei noi, cum se repezeau spre ei, gata să îi facă pilaf.

Noroc că mai aveam un acvariu mic, de 10 L, în care i-am transbordat pe cei noi. Vă zic, vărgații înnebuniseră în fața peretelui de sticlă, pentru că am pus acvariul mic lipit de cel mare, iar ucigașii făceau numai ture stânga dreapta, sperând că vor ajunge la cei noi, trecând prin sticlă.

Adăugând la asta și faptul că una din femelele din acvariu mic a decis să se sinucidă și a sărit din acvariu, de am recuperat-o de pe jos și, miracol, trăiește și acum, am avut o zi mirifică ieri. Și îmi pare așa de rău de cel roșu, cu coada stufoasă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.