Am râs de am leșinat datorită unei știri citită la Vasilescu.
Românii, plini de iubire, aruncă monede în bazinul cu pești exotici de la delfinariul din Constanța. Știți cum e, arunci moneda și îți pui dorința ca, diseară, să i-o dai backdoor lui Maricela. Iubire pro-fundă, cum s-ar zice. Iar după ce i-o dai, te întorci a 2 a zi și legi și un lacăt de gard, ca să fereci iubirea în lanțuri de nedistrus. Cel puțin până se lărgește Maricela și face hemoroizi.

Angajații de la acvariu au făcut un apel la toată lumea, inclusiv pe facebook și au pus anunțuri peste tot.

Ai zice că gata, problema s-a încheiat, oamenii au aflat că nu e bine ce fac și s-au oprit.
Ai zice prost.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/delfinariuconstanta/videos/1490557854323900/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Înțelegeți despre ce vorbim aici? Au furat afișele și le-au distrus, după care au continuat liniștiți să arunce monezile în bazin. Mor peștii? Nasol, dar backdoorul la Maricela nu se crează singur, mke?

Desigur, soluția este cea normală. Un paznic de la gardienii publici, sau poliția locală, cum își mai zic acum, care să își merite salariul și, de fiecare dată când vede un țărănete aruncând monede, zbang, 1000 de lei amendă pentru murdărirea spațiului public. Ai legat un lacăt? 2000 amendă, pentru ocuparea abuzivă a aceluiași spațiu.

În 2 ore nu mai aruncă nimeni nimic.