Foto
  • O altă consecinţă este depărtarea de Dumnezeu prin acceptul dat pentru documentul electronic. Vorbim despre o lepădare de Hristos, de o pecetluire provizorie prin implantul microcipului în corpul omenesc
  • „Am citit pe internet că se va imprima cu laser „666” pe frunte. În toate datele lipseşte religia, trebuie spus clar în cartea de identitate că suntem ortodocşi. CNP-ul a fost impus de FMI în baza unor împrumuturi şi am fost şantajaţi, ni s-a impus acest CNP şi este o povară pentru sufletul meu. Vrem să ieşim din acest CNP
  • La dezbatere, un alt cetăţean a spus că este speriat de faptul că i-ar putea fi făcută o poză folosind laserul şi s-a arătat indignat de faptul că pe poza mică, din dreapta, de pe cartea de identitate scrie „card”, iar citit invers este „drac”. Mai mult, a continuat el, mai jos scrie „Sex/Sexe/Sex” (în română, în franceză şi în engleză): „A ce vă sună asta? Nu voi fi niciodată de acord, decât dacă mă arestaţi, să mă amprentaţi. Şi nici nu voi fi de acord să îmi faceţi poze cu laser”
  • Mai multe, aici.

    Știți care e de fapt problema? Nu că nebunii ăștia circulă liberi, au opinii și votează. Aia e, nu toți ne-am născut egali și avem nevoie și de dătători cu sapa, iar de pensionarii de gen vom scăpa prin metode naturale, cum ar fi moartea.

    Problema reală este că, spre deosebire de noi, idioții ăștia sunt extrem de vocali și, nemuncind, fiind pensionari sau trăind din diversele ajutoare sociale oferite de stat, au timp să meargă peste tot și să facă scandal, creând impresia că, de fapt, sunt foarte mulți. Și se știe, nu contează cât de deștept ești, în sociatatea actuală, dacă mai mulți idioți se unesc și îți spun că ești prost, trebuie să taci și să acceptți că ești prost.

    Și nu văd nicio schimbare în direcția asta. În continuare, vom sta pe loc și vom fi la nivelul evului mediu din cauza unor analfabeți tâmpiți.