Știu că ați făcut deja he he he pe sub mustăți, să vă fie rușine.
Sunt un fan al bananelor, le pot considera fructul meu preferat, alături de mango. O perioadă am crezut că sunt cireșele sau căpșunile, dar, după ce am mâncat, extrasezon, în Germania, cireșe și căpșuni până am leșinat (nu la propriu, ok?) am realizat că tot la banană mă întorc.

Iar problema mea cu banana este că îmi cumpăram un smoc de alea de banane frumoase, galbene și neatinse și, în maxim 3 zile, se transformau într-un gem maro. Ceea ce e extrem de enervant. Bine, eu mâncam și gemul ăla maro, dar copiii nu acceptă și nici nu sunt născuți în comunism, să mănânce pietre și să mulțumească.

Mno, ce voiam să zic este că, acum vreo 2 luni, am descoperit, pe tiktok, cum să faci cu banana ca să rămână proaspătă mai mult timp.
Atunci când le cumperi, le speli sub jet de apă, ca să se ia substanța aia care le coace forțat. După care le ștergi cu un prosop de hîrtie și le pui unde le ții tu, de obicei, având grijă ca pe codiță să aibă un alt prosop de hârtie, ud. Recordul meu de păstrat banana a fost de 2 săptămâni, timp în care a prins doar câteva puncte negre pe suprafața ei, dar era perfect comestibilă.

Deci dacă vreți o banană proaspătă, spălați-o înainte de consum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.