Auzisem de Echo de pe facebook, cred, la ceva pe tema că au ieșit toate cele 5 episoade, deci e deja pe torente. Și stăteam așa, în dubiu, după care am văzut asta. Și mi-au trecut dubiile. Deși personajul lui Vincent D’Onofrio mi se pare genial jucat, cred că e cel mai bun villain din toate universurile fantastice care sunt acum pe piață. Dar nu sunt dispus, ca să îl văd, să văd și toate combinațiile astea de demență juvenilă.

Și nu înțeleg, vă jur că nu înțeleg de ce distruge Disney franciza Marvel, transformând-o în gunoaiele astea woke? Că e evident că nu câștigă bani, dimpotrivă, se pierd bani serioși, doar ca să transforme toate personajele principale în asiatici negri, gay și trans, invalizi și puternici, care rup topurile.

Și uite-așa, nici măcar din librării nu le închiriez. Așa cum nu o să fac cu Barbie, sau desenele alea cu Spiderman negru, nu am înțeles dacă e și gay sau nu, sau cu porcăria aia de Secret Invasion, The Marvels. Sau cum nu o să văd Cenușăreasa în care joacă fata aia cu ochii în două emisfere diferite, am uitat cum o cheamă. Sau Little Mermaid, cu aceeași ochioasă. Efectiv refuz, sunt la un punct în care nu mai accept mizerii de genul, de dragul divertismentului.

Mai bine mă uit la Stargate, SG1 și Atlantis, pentru că, datorită vârstei, până le văd pe toate, deja am uitat și pot să o iau de la capăt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.