Mă uitam aseară la mizeria asta care are, citez, vană freestanding și care costă 2 milioane de euro, în Cluj, un oraș păduchios dintr-un colț de românie.

După care mă uitai la amărâții ăștia, care și-au cumpărat o abație în Franța. Cu 468 000 de euro. O fucking abație, exact ce v-ați aștepta, văzând în filme.

Sigur, sunt diferențe, desigur, abația nu are vană freestanding și are nevoie de renovare. Hai, probabil încă 468k, dacă e să calculezi și ore muncă, materiale și ce drac mai e nevoie.

Dar rămâne ideea. Faptul că românii sunt analfabeți, neumblați, incapabili de a procesa singuri informație, face posibil acest gen de prețuri aberante, inclusiv la locuințe.

Comparativ, uitați ce cumperi cu 2 milioane de euro în Malaga. Vană freestanding, da?
1, 2, 3
Vorbim de Malaga, da? Unul din cele mai cunoscute orașe din lume, milioane de turiști, destinație exclusivistă de petreceri and shit. Sau, dacă nu ați auzit de Malaga, ați auzit sigur de Marbella, că na, sunteți fani tenis și acolo are casa Novak Djokovici.1, 2, 3

Acum comparați cu gunoiul ăsta din Cluj, cu crăpăturile din pereți acoperite cu chit și spuneți-mi că nu e adevărat, că de fapt valoarea o dă altceva și în Cluj, se știe, e altceva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.