Sunt extrem de bine familiarizat cu subiectul Negoiță, încă de pe vremea când primarul S3 era Liviu Negoiță, primarul care chiar a făcut ceva în sectorul ăla. Poate nu știți, dar PSD l-a pus primar pe Negoiță folosind toate metodele posibile, inclusiv cele mai josnice. Cum ar fi împărțirea unei broșuri către administratorii de bloc, în care era demascat Liviu Negoiță, cum nu e creștin, cum a divorțat de nevastă-sa și cum o să fure tot sectorul. Iar administratorii au primit mită să organizeze ședințe de bloc, în care să popularizeze cărticica.

Anyway, nu am niciun chef să scriu lucruri despre Robertino, cel degrabă dătător de flamă la Rin Grand Hotel, pe vremea când nu îi aparținea. Ci sunt doar EXTREM de uimit de faptul că, în românia anului 2023, există oameni care îl ridică în slăvi pe bune și îi laudă realizările. Efectiv nu am ce să zic, în afară de faptul că, indiferent ce vine acum, la alegeri, vă meritați soarta cu vârf și îndesat.

Pro sau Contra Robert Negoiță

Vezi rezultate

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.