Domnul Președinte Georgică Simion, omul de AUR al româniei, acel Goldenmember de care avem nevoie, dar nu îl merităm, s-a gândit că ar fi un moment de AUR pentru el să căpușeze și manifestațiile transportatorilor și ale fermierilor. (ca idee, fermierii au, ca revendicare, ca ANAF să nu îi mai controleze atât de drastic când iau împrumuturile subvenționate de stat. A, și da, să nu mai dăm drumul să treacă prin țară grâu din Ucraina, că altfel se ieftinește dreaq pâinea. Transportatorii chiar au revendicări realiste și serioase, dar domnul ministru Grindeanu le-a transmis că muie, trebuie să meargă la film, mai vorbim luna viitoare, chestie absolut reală).

Anyway, se pare că băieții cu revendicările, deși sunt în furci cu Cioracu, nu sunt neapărat și fani ai domnului Președinte Heterosexual George Simion, pentru că l-au trimis la plimbare cu un șut în mizdă și cu rucsacul în spate. Urât, urât, nu știți pe cine ați refuzat, băieți.

Bine, omul n-are nicio treabă el e acolo, în miezul acțiunii, alături de Șoșoacă, împrăștie mirosul de porc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.