Oriunde mă uit, o văd doar pe ea.

Tema asta de memeuri mi se pare una din cele mai haioase și nemuritoare de pe net. Iar câteodată, apar niște perle absolut incredibile.

Ce voiam să scriu, de fapt, dar m-am luat cu vorba.
Urmăresc, pe reddit, topicul de Tinder, pentru că mi se pare teribil de haios cum se expun oamenii, care mai frumos, care mai urât, cu veșnica întrebare Ce greșesc, de ce nu mă bagă nimeni în seamă. Iar trupa de inceli de pe reddit e plină de sfaturi tip mai ridică barba la poză, nu pari destul de încrezător, nu folosești propozițiile alea standar de agățat care rup.

Sigur, secretul, dintotdeauna, dacă ești sărac, este să ai încredere în tine și mult tupeu. Ajută mult să ai vorbele la tine și aici intervine faza aia pe care nu o practică majoritatea mapamondului, cititul, că altfel nu faci rost de cuvinte și modele de a le lega în fraze care să facă capul mare doamnelor. Iar după toate vine, evident, umorul, pe care îl ai sau nu îl ai. Dar dacă ai făcut-o să râdă, credeți-mă, e pe jumătate aplecată.

Anyway, ce voiam, de fapt, să scriu, era altceva.
Sunt căsătorit de dinainte de a apărea Tinder iar schimbările majore de prin viața mea s-au petrecut mult prea repede ca să mai am eu timp să descarc Tinder, Bumble, Grindr sau mai știu eu ce. Și mai sunt și de modă veche, eu îmi caut femeile afară, pe facebook, pe mIRC, așa cum fac oamenii sănătoși la cap, nu să dau 499 de euro cont premium de Tinder.

Chiar funcționează frazele astea de agățat pe care le tot văd puse pe internet? Tâmpenioarele alea cu Te-a durut când ai căzut din rai sau O să chem poliția să te aresteze, pentru că e ilegal să fii atât de frumoasă. Sunt printre voi oameni care folosesc și au folosit chestii de astea și AU REUȘIT să ducă hârzobul la vârnoagă? Între fff serios, chiar mi se pare foarte interesant și e un subiect pe care sunt teribil de curios.

Așa că vă rog, povestiți-vă aventurile pe temă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.