Scrie o tanti, pe net, într-o reclamă de facebook, o problemă foarte reală a celor de la Flixbus, comenzile dublate. Dacă apeși din greșeală de două ori, dacă ți se blochează browserul și o iei de la capăt sau orice altă eroare funky de net, ei nu au un sistem de verificare real time a tranzacției, cu datele personale introduse, cum ar fi numele, buletin, pașaport, id, loc, ci înregistrează comanda și aia e, vrei să recuperezi banii, trebuie să plătești taxă, atunci, fix, pe loc, în momentul în care sistemul lor informatic dă chix.

Dar nu despre asta e vorba. Încă o firmă de maximă calitate, nu ai ce să îi faci, român zici, apeși butonul, știți cum e, că nu mai avem demult sisteme cu lanț.
E vorba de oamenii ăștia care comentează. Oameni care o ard select, prin țări străine, cică mai deschiși la minte decât fraierii ăia care rămân în țară. Unul o înjură, alta îi zice că dacă e proastă și nu cască ochii, aia e. Bă, sunteți atât de distruși psihic, dărâmați pe interior, încât efectiv nici voi nu vă mai vedeți ieșirea din capcana asta, doar îi trageți de picioare în jos pe cei care vor să iasă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.