Ce am învățat eu în viață este că, atunci când guvernul româniei se implică în a nega ceva, în 100% din cazuri acel ceva este complet real. Prima experiență de genul a fost când Stolojan a anunțat că să stăm liniștiți, economiile oamenilor sunt în siguranță, iar fix a doua zi toate depozitele în valută ale românilor erau convertite în lei, iar inflația a prins 4 zerouri.

Sigur că da, nu există absolut niciun pericol. Să ne uităm puțin la harta fizică a locului celei mai grave distrugeri ecologice din Europa.

După cum se vede, drumul apei este direct spre mare. Poate nu înțelegeți amplitudinea dezastrului, câte milioane de tone de pești și animale moarte și putrezite au fost cărate, cât material petrolier poluant și distructiv, totul a fost luat și împins în mare.

Sigur nu o să se întâmple nimic, să știți. Și dacă o să se întâmple, toți cei vinovați vor fi pedepsiți exemplar. Cred că e posibil să vă aducă Ciolacu și o coroană la cimitir.
Eventual trimite șoferul, dacă are o zi mai ocupată.


Prezenţa tuturor acestor agenţi patogeni biologici în apa…. constituie o ameninţare reală la adresa vieţii şi sănătăţii populaţiei.
Nu și pentru români, a zis Ciolacu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.