Întotdeauna, la români, politicienii sunt de vină și, ce e mai important, trebuie să se facă chestii. Nimeni nu face nimic, doar semnalizează că trebuie să se facă.

Desigur, toți suntem #rezist, vrem schimbare, muie Dragnea, dar când cineva ia atitudine împotriva sistemului, este imediat acoperit cu flegme chiar de către cei care ar beneficia de asta.

Eleva care a reclamat fondul școlii este hărțuită tot timpul de către părinți și profesori.

Roxana Şerban a povestit la ce nivel au fost atacurile: „Eu nu ştiu cum o să trăieşti cu gândul că pe diploma ta de absolvire o să ai trecut Liceul Teoretic Traian, pentru că l-ai târât în nori şi m-ai târât şi pe mine în noroi” sau „Tu cum îţi permiţi să vii aici să-mi faci reclamaţie dacă tu n-ai contribuit cu sume de bani pentru asigurarea pazei?”

Eleva susţine că i s-a cerut revocarea din funcţia de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administraţie, iar șefa comitetului de părinţi, care este si cadru didactic, ar fi ironizat-o de faţă cu toţi colegii.

„Persoana care pot spune că s-a remarcat a fost doamna Samulescu, preşedinta Asociaţiei de Părinţilor din Constanţa. A început prin a aduce, pot să spun, atacuri domnişoarei Roxana Şerban, care, personal, nu mi s-au părut ok”, povesteşte o elevă.

Roxana Şerban, elevă: „Asta a durat o oră şi mereu s-a poziţionat într-o superioritate. Când o întrebam ceva îmi tăia replica sau o-ntorcea, evita răspunsul şi când am întrebat-o de soluţii efectiv a tăcut şi a revenit, din nou, la atacuri”.

Da? Profesoara Sămulescu, dată în vileag că orchestrează o ilegalitate interzisă în mod expres, în loc să fie concediată din școală, fiind și profesor acolo, conduce lupta împotriva elevului care a avut neobrăzarea de a scoate capul din noroi.

Iar părinții, PĂRINȚII sunt și ei împotrivă și luptă împotriva copilului respectiv. Totul pentru a putea da bani la școală.

Serios, e de râsul curcilor.