Ultima mea achiziție a fost un telefon Samsung A70. M-am săturat de OnePlus, nu mai vreau blue dot în loc de notificări și modul lor de gestionare a tastaturilor și restul. Aș fi luat A80, dar camera aia unică, care iese și se rotește și spanac nu e ce îmi doresc de la un telefon, orice implică lagăre, mișcare, se va defecta destul de rapid, mai ales ceva ce stă între scamele din buzunar. În plus, husă??

Anyway, întoarcerea în ecosistemul Samsung e simpatică, nu am mai fost de când aveam S7 edge, la momentul respectiv cel mai bun telefon din lume. Nu e vreun vârf de gamă, amprenta din ecran are nevoie de o secundă ca să pornească, în rest, se mișcă splendid. Dar e o bubă.

Am reușit să îmi deblochez telefonul care folosește Face Lock cu poza asta, pe monitorul laptopului.

Lucru care e destul de sucky, adică siguranță cam nu, nevastă-mea poate vedea conversațiile mele de whatsapp cu o poză printată? Unde mergem și spre ce ne îndreptăm?

Râdem, glumim, dar o să testez și cu o amprentă printată. Revin, dacă reușesc. Momentan nu găsesc metoda prin care îmi pot preleva amprenta pe ceva transparent, care să meargă fotografiat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.